Gevraagd professionele acteurs (m/v) voor Stichting BedtimeStories.

Door middel van literatuur wil de stichting BedtimeStories verlichting brengen aan kwetsbare mensen. We doen dat met de diverse projecten:
1 Voorleesacteurs (m/v) van BedtimeStories lezen voor aan volwassenen en kinderen in ziekenhuizen. 
2 Het project De Speelgasten behelst een interactieve muzikale huiskamervoorstelling voor ouderen die in een zorginstelling verblijven en niet meer de gang naar het theater kunnen maken.
3 Verborgen Schatten is een project van een wekelijkse literaire activiteit bij de dagbesteding voor senioren . 
Wij doen dit werk al vanaf 2012 met veel plezier en hopen dat jij net zo enthousiast zult zijn.

Stichting BedtimeStories zoekt professionele acteurs (m/v) die kunnen zingen en zichzelf begeleiden voor optredens in ziekenhuizen en zorginstellingen/dagbesteding  in Utrecht, Haarlem, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.

Wie komt ons acteurs-team versterken? 

Voor alle projecten zoekt BedtimeStories acteurs (m/v) die flexibel inzetbaar zijn over meerdere dagdelen per week, in Utrecht, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Je bent in staat zelfstandig te werken, bent communicatief sterk en je hebt een goed inlevingsvermogen ten aanzien van de doelgroep. 
Wij zoeken bij voorkeur acteurs die kunnen zingen en eventueel zichzelf kunnen begeleiden met een mobiel muziekinstrument (geen piano) of anderszins en liefst met een didactische opleiding/ervaring.
We vragen nadrukkelijk ook acteurs met een migratie-achtergrond te reageren. 

 Het betreft een betaalde functie op ZZP-basis.  Je wordt opgeleid door BedtimeStories en krijgt een opdrachtovereenkomst voor een jaar, met de intentie voor meerdere jaren.
Voor meer informatie over de projecten kijk op
www.bedtimestories.nl
Hier zie je acteurs aan het werk voor
Verborgen Schatten: https://youtu.be/FywlfeZDFgc
En hier voor De Speelgasten: https://youtu.be/wdnkECr0zD0

Heb je interesse? Mail voor 5 december 2021 een korte motivatie en je CV met foto naar info@bedtimestories.nl t.a.v. Guusje Eijbers en o.v.v. voorleesacteur BedtimeStories.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.